Tündér Tour kerékpártúra

gacsaly1

TÜNDÉR TOUR – A NYÁR UTOLSÓ, AZ ŐSZ ELSŐ ÉLMÉNYE CSATLAKOZZ, LÉGY TE AZ ELSŐ AKI TESZTELI!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Természetbarát Szövetség közös szervezésében szeptember közepén útjára indul a Tündér Tour, melynek célja a Középkori templomok útjának felfedezése – és tesztelése - két keréken. A kezdeményez egyedülálló és rendhagyó, először indul szervezett kerékpártúra a középkori templomok útján.

A Középkori templomok útja mentén egy három napos kerékpártúrát szervezünk, amely tekinthető egyfajta teszt útnak is, hiszen a jövő évtől már hivatalosan is a Kárpát-medence egyik legrangosabb kulturális kerékpárút ajánlata lesz a most még teszt fázisban lévő túra útvonal. A kerékpározás azért is különösen izgalmas ezen a vidéken, mert itt az Alföldön egyedülálló sűrű településhálózat van, a közutak alacsony forgalmúak, a Tisza és a Szamos töltésein is hosszú kilométereken keresztül összefüggő kerékpárutak várják a vándorokat. A vidék látnivalókban, vonzerőkben, hihetetlenül gazdag, nem beszélve a Szatmár-Bereg legendás vendégszeretetéről és falusi turizmusáról.

A túra időpontja:2013. szeptember 13-15.

Regisztrációs határidő: 2013. szeptember 10. 24.00

A jelentkezéshez szükséges a jelentkező nevének és jelentkező lakcímének illetve az egyéb elértőségeinek (tel., e-mail) a megadása, amelyet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címekre kérjük elküldeni. További információk a letölthető felhívásban!!!!!

FELHÍVÁS

 

Első nap


Nagyobb térképre váltás

Második nap


Nagyobb térképre váltás

Harmadik nap


Nagyobb térképre váltás